FEBO ALMERE STATIONSPLEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 445 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Almere Stationsplein. Meer weten? Ontdek meer

20 mrt 2023 om 21:09 Angelo de bezorger was erg vriendelijk en snel want het eten was nog lekker warm
17 mrt 2023 om 20:01 Zo snel En heerlijk softijs.. Ijskoud bezorgd Is grote klasse
12 mrt 2023 om 20:05 Vorrige bestelling was er iets niet goed gegaan , met hun gebeld en hebben het bij deze bestelling helemaal goed gemaakt .toppers super bedankt !
10 mrt 2023 om 14:55 Afwijkende bezorgtijd op verzoek werd niet moeilijk over gedaan. Bezorger super vriendelijk en eten was warm. Telefonisch contact was heel prettig. Ik raad deze FEBO aan.
9 mrt 2023 om 19:13 was weer lekker en warm
1 mrt 2023 om 12:47 Eten kwam lekker warm aan. Frietjes waren nog heet. Waarom ik 3 sterren geef is omdat de berehap met satesaus helemaal niks vond. Berehap proefte naar frikandel en niet wat ik gewend ben. Satesaus vond ik ook niet lekker. Verder was alles goed
26 feb 2023 om 4:06 toppers !!
23 feb 2023 om 21:39 Eten was heerlijk
14 feb 2023 om 20:16 Ruim 1 uur en 10 min. op het eten moeten wachten. Eten was lauw
10 feb 2023 om 18:42 Helaas waren de bitterballen geplet en zacht. Voor de rest was de kip en patat goed.
10 feb 2023 om 11:20 Eten was er snel top! Super vriendelijke bezorger!!!
9 feb 2023 om 6:26 €3.20 voor een Kroket, vind ik echt teveel voor een simpele snack.